Küpsetised

Väikesed lihapirukad 

kata, 7. aprill 2005, 13:55
lihapirukad sobivad panna peolauale, kui ka niisama söömiseks.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g (6 tk)valmis võitaigna lehte
250 g hakkliha
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
1 spl õli
soola ja pipart
1 spl võid
1 dl maitsestamata jogurtit
2-3 spl päevalilleseemneid
kaunistuseks:
100 g võitaignat
määrimiseks:
1 muna

Valmistamine
Valmistusviis1. rösti päevalilleseemned kuival kuumal pannil. haki sibul ja kuumuta õlis pehmeks. lusa hakkliha ja maitsesta soola ning pipraga. hauta kaane all 10 minutit. 2. lase jahtuda ning sega hulka või ja jogurt. 3. rulli taigen õhukeseks ja määri munaga. vajuta taignast joogiklaasiga ümmargused rattad. tõsta igale tükile lusikatäis täidist. sulge väikised pirukad hoolikalt ääri kinni vajutades.määri pealt munaga. 4. rulli viimane taignaleht pisut õhemaks ja lõika sellest tähekujulise vormiga kujundeid. 5.vajuta iga piruka peale 1"täht". küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit..

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee