Lõunasöögi retseptid

Päikeseline piimasupp 

Ruth, 7. aprill 2005, 13:56
Piima-aedviljasupp.

Kogus: ühele

Koostisosad
½ kilo värsket kartulit
200 g noori herneid
väike kimp varajasi porgandeid
1 mugulsibul
1 väike lillkapsapea
pool klaasi piima
vett
tilli
soola
võib ka taluvõid ja 1 karp sulatatud juustu

Valmistamine
Kõik koostisosad peavad olema hästi värsked, hernekaunad võivad olla hästi õhukesed, need võib niisama supi sisse lõikuda. Aedviljad tükeldada ja vähese veega pehmeks keeta, seejärel lisada piim. Eriti hea keeduse saamiseks võib supile lisada paar supilusikatäit võid. Kes eelistab kreemjat konsistentsi, võiks juurde segada karbikese sulatatud juustu. Supp valada taldrikutesse ja hakkida igale portsjonile rohkesti tilli. Kõige parem on supi juurde süüa õhukesi võiga kaetud rukkileivaviile, millele on riputatud soola. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee