Küpsetised

Kiire pitsa ananassi ja viineritega 

Anna-Liisa Virkus, 15. oktoober 2008, 08:42
Poest ostetud pitsapõhjaga saad 15 minutiga maitsva eine. Valmista viineripitsa või singi-ananassipitsa, mõlemad on head.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk valmis pitsapõhi
Ketšup
Pitsamaitseaine
50 g Riivjuust
VIINERIPITSA KATE
8 tk Viinerid
SINGI-ANANASSIPITSA KATE
100 g Sink
1 väike purk Ananassikonserv
1 väike purk viilutatud šampinjonid purgis

Valmistamine
Pane pitsapõhjadele tugev törts ketshupit ja hõõru laiali. Lõika sink ribadeks, nõruta ananassikonserv ja laota koos singiga pitsapõhjadele. Lao peale nõrutatud shampinjoniviilud. Raputa peale pitsamaitseainet ja puista üle riivitud juustuga. Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ning pitsat äärtest kergelt pruunikad.
VAATA LISAKS PITSADE JA PIRUKATE RETSEPTE!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee