Lõunasöögi retseptid

Vokitud roog 

Ruth, 25. märts 2011, 12:34
Maitsev vokiroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g seafileed
250 g lillkapsast
1 punane paprika
1 punane sibul
toiduõli
1 tl peeneks hakitud küüslauku
1 sl Santa Maria Spicy World punast karripastat
2 sl Santa Maria Spicy austrikastet
2 tl Santa Maria Spicy World sidrunheinavart
2-3 tl Santa Maria Spicy World austrikastet
värsket koriandrit
100 g india või maapähkleid

Valmistamine
Sealiha lõika ribadeks, murra lahti lillkapsa õisikud, paprikast lõika suuremad kuubikud, sibulast jämedad viilud. Prae liha ja köögivili kuumal vokkimispannil. Lisa kõik ülejäänud koostisosad. Kaunista koriandri ja pähklitega. Serveeri koos muna –või riisinuudlitega. Serveerimisel võid juurde liita ka Santa Maria Spicy World magusat tšillikastet.   

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee