Lõunasöögi retseptid

Požarski kotletid 

Toidutare, 26. mai 2008, 18:30
Vasikahakklihast kotletid.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g vasikahakkliha
100 g võid
3 muna
200 ml rõõska koort
riivsaia
soola
pipart
praadimiseks võid

Valmistamine
Liha lasta 3 korda läbi hakkmasina ja segada munade, koore ning sulavõiga. Maitsestada soola ja pipraga ning vormida ovaalsed kotletid. Paneerida riivsaiaga ja praadida kuumas võis küpseks. Valmis kotletid asetada vaagnale, kasta pruuni võiga. Kõrvale anda praetud kartuleid ja hautatud seeni.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee