Lõunasöögi retseptid

Täidetud hakkliharullid 

Toidutare, 7. aprill 2005, 14:15
Viineri-suitsuribi-seenetäidisega veisehakkliharullid.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g veiseliha
2-5 viinerit
200 g suitsuribi
40 g kuivatatud seeni
1 suur sibul
60 g rasva
petersellilehti
soola
pipart

Valmistamine
Liha lasta kaks korda läbi hakkmasina, maitsestada soolaga ja vormida laiad õhukesed koogid. Hakitud sibul kuumutada rasvas klaasjaks, lisada hakitud viinerid, suitsuribi ja leotatud seened. Kuumutada läbi ning lasta jahtuda. Maitsestada soola ja pipraga ning saadud täidis asetada lihakookidele. Vormida piklikud rullid ja praadida ümberringi pruuniks. Praerasvast valmistada pruun kaste, valada rullidele ja kõrvale anda praetud või keedetud kartuleid. Peale puistata hakitud maitserohelist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee