Lõunasöögi retseptid

Küpsetatud lihapallid 

Toidutare, 7. aprill 2005, 14:14
Ahjus küpsetatud peekoniga ümbritsetud lihapallid tomati ja riivjuustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g segahakkliha
2 muna
3 sl kappareid
4 sl kartulijahu
200 ml hakitud porrut
400 ml piima
16 viilu lahjat peekonit või suitsuribi
4 sl võid või margariini
200 ml riivjuustu
4 tomatit
soola
valget pipart

Valmistamine
Liha segada hakitud kapparite, porru, munade, piima ja kartulijahuga. Kloppida sitke taigen ja vormida 16 lihapalli. Peekoniviilud keerata ümber pallide ja pruunistada pallid kuumas rasvas. Lisada tomativiilud ja puistata peale riivjuust. Küpsetada praeahjus valmis. Anda kõrvale küpsetatud kartuleid ja lehtsalatit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee