Veiseliha retseptid

Hakkšnitsel 

Peeter Kard, 22. jaanuar 2008, 10:20
Veiselihast hakkšnitsel.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg veiseliha
150 g veise neerurasva või seapekki
soola
pipart
1 muna
100 ml piima
150 g riivsaia
praadimiseks rasva
150 g võid

Valmistamine
Liha lasta koos rasva või pekiga läbi hakkmasina, lisada veidi vett ja maitsestada soola ning pipraga. Vormida 7-8 mm paksused laiad ovaalsed šnitslid ja paneerida piimaga klopitud muna ja riivsaiaga. Praadida kuumas rasvas ja lauale andmisel kasta sulavõiga. Kõrvale anda praetud kartuleid ja aedvilju. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee