Linnuliha retseptid

Kalkun mustade ploomidega 

Toidutare, 8. aprill 2005, 09:24
Hautatud kalkun mustade ploomidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kalkuni valget rinnaliha
võid
soola
tükike kaneelikoort
200 g musti ploome

Valmistamine
Või sulatada keedunõu põhjas ja pruunistada selles kalkuniliha tükid. Maitsestada soolaga. Lisada vett nii palju, et liha oleks korralikult kaetud. Lisada tükike kaneelikoort. Hautada tasasel tulel kaane all, kuni liha on peaaegu pehme. Siis lisada mustad ploomid ning hautada veel 10 minutit. Vajadusel maitsestada soolaga ja vähese suhkruga. Panna lihatükid vaagnale, kaste koos mustade ploomidega valada lihale (kaneelikooretükk võtta kastmest välja). Serveerida keedetud riisiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee