Võileivade retseptid

Juustusalat kalale 

Toidutare, 4. märts 2005, 09:36
Vürtsikas juustusalat küüslaugu, sibula, hapukurgi ja munaga majoneesikastmes. Sobib lisandiks praetud kala juurde või saiakatteks.

Koostisosad
riivitud juustu
küüslauku
hapukurki
keedetud mune
(marineeritud kressiseemneid)
sibulat
majoneesi
hapukoort
soola
suhkrut
sinepit
sidrunipipart

Valmistamine
Salatiainete kogused võtta suvalised vastavalt maitse järgi. Juust riivida, hapukurk, sibul ja kressiseemned lõigata väikesteks tükkideks. Küüslauk pressida ja munad hakkida kahvliga peeneks. Majoneesile lisada hapukoor vahekorras 2-3 osa majoneesi ja 1 osa hapukoort. Maitsestada soola, suhkru, sinepi ja sidrunipipraga. Salatiained segada omavahel ja panna jahedasse maitsestuma. Hästi sobivad salatisse ka jõhvikad. Sobib lisandiks praetud kala kõrvale või saiale määrimiseks.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee