Linnuliha retseptid
3. juuni 2005, 15:26

Kalmaarisalat

Kalmaari-kanasalat majoneesikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g keedetud kanafileed
100 g keedetud või konserveeritud kalmaare
150 g õunu või marineeritud kurki
100 g majoneesi
30 g rohelist salatit
1 muna
75 g värskeid tomateid
50 g konserveeritud punast pipart
1/2 sidrunit

Valmistamine
Keedetud või konserveeritud kalmaarid, keedetud kanafilee, kooritud toored õunad või marineeritud kurgid lõigatakse ribadeks või väikesteks kuubikuteks, segatakse majoneesiga ja asetatakse salatikaussi rohelistele salatilehtedele. Kaunistatakse keedetud muna, konserveeritud punase pipra ja sidruniviiludega.Hea teada ! Enne serveerimist lase salatil jahedas maitsestuda.