Linnuliha retseptid

Kalmaarisalat 

Toidutare, 3. juuni 2005, 15:26
Kalmaari-kanasalat majoneesikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g keedetud kanafileed
100 g keedetud või konserveeritud kalmaare
150 g õunu või marineeritud kurki
100 g majoneesi
30 g rohelist salatit
1 muna
75 g värskeid tomateid
50 g konserveeritud punast pipart
1/2 sidrunit

Valmistamine
Keedetud või konserveeritud kalmaarid, keedetud kanafilee, kooritud toored õunad või marineeritud kurgid lõigatakse ribadeks või väikesteks kuubikuteks, segatakse majoneesiga ja asetatakse salatikaussi rohelistele salatilehtedele. Kaunistatakse keedetud muna, konserveeritud punase pipra ja sidruniviiludega.Hea teada ! Enne serveerimist lase salatil jahedas maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee