Lihatoidu retseptid

Paneeritud konnakoivad 

Toidutare, 4. mai 2005, 12:28
Marineeritud konnakoivad paneeritakse jahus, munas ja riivsaias ning praetakse kuumas rasvas. Neid võib ka kasta vedelasse taignasse ja praadida fritüüris. Marinaadis peavad seisma paar tundi.

Kogus: ühele

Koostisosad
25 konnakoiba
200 g rasva
2 sl taimeõli
1 tl soola
pipart
1 sidrun
petersellilehti
150 g riivsaia
2 muna
100 g jahu

Valmistamine
Puhastatud konnakoibi hoida paar tundi sidrunimahlast, õlist, piprast, soolast ja hakitud petersellilehtedest segatud marinaadis. Paneerida jahu, muna ja riivsaiaga. Praadida kuumas rasvas, garneerida sidruniviilude ning rasvas kuumutatud petersellilehtedega. Kõrvale anda tatari kastet. Paneerimise asemel võib marineeritud konnakoivad kasta vedelasse taignasse ja praadida siis fritüüris rohkes kuumas rasvasegus.Lisandiks Tatari kaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee