Lõunasöögi retseptid

Konnakoivad seentega 

Toidutare, 4. mai 2005, 12:35
Keedetud konnakoivad seenekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
25 konnakoiba
1 tl soola
25 g jahu
75 g võid
pipart
300 ml rõõska koort
200 g värskeid mahedaid seeni
50 g sibulat
petersellilehti
2 munakollast
1/2 sidrunit

Valmistamine
Puhastatud konnakoivad ehk õigemini kintsud keeta soolaga maitsestatud vees koos hakitud sibula ja seeneviiludega. Vett võtta üsna vähe. Jahu kuumutada võis, lisada koor ja keeduleem ning kuumutada pidevalt segades. Maitsestada sidrunimahla ja pipraga ning lisada hakitud petersellilehti. Kaste valada keedetud konnakintsudele. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee