Lõunasöögi retseptid

Nuikapsas kastmes 

Toidutare, 8. mai 2005, 17:16
Nuikapsas hapukoorekastmes

Kogus: ühele

Koostisosad
8-10 keskmist nuikapsast koos lehtedega
petersellilehti
veidi rasva
2-3 tl suhkrut
1-2 tl jahu
puljongit
2-3 sl hapukoort
soola

Valmistamine
Nuikapsad koorida ja lõigata väikesteks kuubikuteks või viiludeks. Ühes supilusikatäies rasvas kuumutada hakitud petersellilehed, lisada ettevalmistatud nuikapsas, tükeldatud värsked nuikapsalehed ja lehevarred ning suhkur ja kuumutada hästi läbi. Puistata jahu peale. Pruunistada kergelt ja valada juurde puljongit või lihtsalt vett. Maitsestada soolaga ja hautada. Lõpuks lisada hapukoor.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee