Hommikusöögi retseptid

Remulaadkaste II 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 16:18
Majoneesi-koorekaste hakitud maitserohelise ja marineeritud kurgiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
350 g majoneesi
1 tl sinepit
20 g petersellilehti
20 g kornišone või tavalist marineeritud kurki
100 ml rõõska koort
murulauku
sibula- või küüslaugupealseid
estragoni
sidrunimahla
paprikapulbrit
veidi Worcesteri kastet

Valmistamine
Majonees segada koore, sinepi ja sidrunimahlaga. Lisada hakitud maitseroheline, paprikapulber ja soovi korral veidi Worcesteri kastet. Segada juurde hakitud kornishonid või marineeritud kurk.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee