Kalatoitude retseptid

Vähiraguu tilliga 

Toidutare, 8. mai 2005, 11:31
Vähiraguu tilli ja seentega.

Kogus: ühele

Koostisosad
50 vähki
25 g soola
1/2 tl köömneid
petersellilehti
150 g võid
40 g jahu
200 ml rõõska koort
300 ml puljongit või vähikeeduleent
200 g värskeid mahedaid seeni
25 g vähivõid
tilli
musta pipart

Valmistamine
Vähid keeta soola, köömnete ja petersellilehtedega maitsestatud vees. Sõrgade ja lakkade liha puhastada koortest. Seened hakkida ja kuumutada 50 g võiga. Jahu kuumutada samuti 50 g võiga, lisada puljong või keeduleem, maitsestada pipraga ja lisada hakitud till. Kuumutada läbi. Kastmesse panna vähiliha ja seened. Lasta uuesti keema tõusta ja lisada ülejäänud või. Enne lauale andmist lisada pisut vähivõid ja kõrvale anda keedetud riisi.Lisandiks Keedetud riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee