Kalatoitude retseptid

Vähiraguu 

Toidutare, 8. mai 2005, 11:32
Vähiraguu ungari moodi. Hautatud vähid paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
50 vähki
120 g võid
200 g värskeid mahedaid seeni
40 g sibulat
1 roheline aedpaprika
30 g köömneid
400 ml kondi- või lihapuljongit
jahu
petersellilehti
paprikapulbrit
soola

Valmistamine
Vähid panna keevasse soola, köömnete ja petersellilehtedega maitsestatud vette ning keeta 15 minutit. Tõsta veest ja eemaldada koored. Hakitud sibul kuumutada 80 g võiga, lisada paprikapulber, hakitud seened ja aedpaprika, maitsestada soolaga ja hautada kaane all 10 minutit. Siis lisada vähiliha ja puljong, segada hoolikalt, lisada ülejäänud või ning kuumutada 10 minutit vaiksel tulel aeglaselt segades. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee