Kalatoitude retseptid

Forell veinis 

Toidutare, 8. mai 2005, 11:35
Veinis hautatud forell.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 forelli (a 300 g)
1-2 loorberilehte
sidrunimahla
muskaatpähklit
50 g võid
veidi jahu
tokai veini
soola

Valmistamine
Kalad puhastada, lõigata tükkideks ja hõõruda soolaga. Vein valada keedunõusse, lasta keema tõusta, lisada loorber, riivitud muskaatpähklit ja võiga segatud jahu. Keeta veerand tundi, lisada kalatükid ja keeta vaiksel tulel 10 minutit. Kalad tõsta vaagnale, piserdada peale sidrunimahla. Keeduleem anda kõrvale. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee