Võileivade retseptid

Täidetud seened 

Toidutare, 25. mai 2008, 18:30
Täidetud šampinjonid saiaviiludel.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 suurt šampinjoni või muud mahedat seent
1 keedetud kartul
20 g sinki või küpsetatud sealiha
1 muna
petersellilehti
paprikapulbrit
soola
võid
hapukoort
6 saiaviilu

Valmistamine
Seentel lõigata jalad ära, hakkida need peeneks ja praadida võis koos hakitud petersellilehtedega, kuni seenemahl on aurustunud. Maitsestada soola ja paprikapulbriga. Lisada hakitud sink või sealiha, muna ja veidi hapukoort. Seenekübarad asetada saiaviiludele, tõsta täidist peale või panna täidis seenekübaratesse lõigatud lõhedesse. Saiaviilud seentega tõsta võiga määritud pannile. Küpsetada pool tundi praeahjus, kastes seeni aeg-ajalt hapukoorega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee