Ungari köök

Seened paprikaga 

Toidutare, 8. mai 2005, 12:33
Ungari roog. Hapukoores hautatud seened sibula ja paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg värskeid seeni
120 g rasva
2 rohelist paprikat
1 sibul
300 g hapukoort
1 sl jahu
pipart
paprikapulbrit
petersellilehti
soola

Valmistamine
Puhastatud mahedad seened lõigata liistakuteks. Hakitud sibul praadida kergelt kuumas rasvas, lisada seened ja väikestks tükkideks lõigatud paprika, maitsestada soola, paprikapulbri ja pipraga. Kuumutada veidi ja valada juurde jahuga segatud hapukoor. Keeta vaiksel tulel valmis ja puistata peale hakitud petersellilehti. Anda lauale kuumalt koos mannaklimpidega.Lisandiks Mannaklimbid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee