Ungari köök

Hapukapsad ubadega 

Toidutare, 25. mai 2008, 18:21
Hapukapsad ubade, suitsuribi, tomatimahla ja hapukoorega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg hapukapsaid
500 g leotatud suuri aedube
5 dl tomatimahla
2-3 sl hapukoort
paprikapulbrit
soola
suitsuribi

Valmistamine
Oad panna üheks ööks likku, lasta nõrguda ja keeta uues vees pehmeks. Teises nõus keeta vähese veega pehmeks hapukapsad. Segada juurde keedetud oad ja maitsestada soolaga. Lisada paprikapulbriga maitsestatud tomatimahl ja soovi korral tükeldatud ja veidi pruunistatud suitsuribi. Kuumutada veidi aega ja segada juurde koor. Ungari kokkade arvates annavad just hapukoor ja suitsuribi sellele toidule õige maitse.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee