Vene köök

Székely guljašš 

Toidutare, 25. mai 2008, 18:20
Ungari roog. Guljašš hapukapsast ja sealihast.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg hapukapsast
1 sibul
1 sl searasva
1/2 tl paprikapulbrit
750 g sealiha
3 dl hapukoort
veidi jahu
soola

Valmistamine
Hakitud sibul pruunistada rasvas, lisada paprikapulber ja väikestks tükkideks lõigatud liha. Moorida vaiksel tulel valmis, lisades vajaduse korral õige pisut vett. Teises nõus hautada samal ajal vähese rasva ja kapsamahlaga pehmeks hapukapsas. Kapsad segada lihaga, peale valada vähese jahuga segatud hapukoor. Kuumutada läbi ja anda lauale. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee