Vene köök

Kapsas hauduki moodi 

Toidutare, 1. juuni 2005, 13:45
Ungari roog. Hautatud hapukapsas sutsuliha või -vorstiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1,5 kg hapukapsast
500 g suitsuliha või -vorsti
1 sibul
searasva
paprikapulbrit

Valmistamine
Viiludeks lõigatud sibul praadida rasvas, lisada rohkesti paprikapulbrit ja segada juurde kuivaks pigistatud hapukapsas. Hautada vaiksel tulel pool tundi, siis lisada eraldi pannil praetud suitsulihatükid või suitsuvorstiviilud. Hautada koos veel pool tundi.Lisandiks Keedetud kartulid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee