Lõunasöögi retseptid

Aedviljaraguu 

Toidutare, 3. juuni 2005, 14:33
Aedviljaraguu (lillkapsas, seened, herned, spargel, hapukurk, õun) veinikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 lillkapsas
150 g värskeid mahedaid seeni
250 g rohelisi herneid
250 g sparglit
võid
jahu
150-200 ml valget veini
1 hapukurk
1 õun
murulauku
sidrunimahla
soola

Valmistamine
Seened ja aedviljad keeta eraldi soolaga maitsestatud vees. Kui kasutatakse konserveeritud herneid ja sparglit, siis tuleb need lisada toidule enne kuumutamise lõppu. Jahust, võist ja aedviljade keeduleemest valmistada kaste. Lisada vein, tükeldatud aedviljad ja seened, kuubikuteks lõigatud õuna ja hapukurk, hakitud murulauk ja sidrunimahl. Vajaduse korral maitsestada soolaga, kuumutada läbi ja anda lauale. Kui spargleid ei juhtu käepärast olema, võib katsetada nende asendamist värskete kartulitega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee