Lõunasöögi retseptid

Täidetud paprikad kastmes 

Toidutare, 3. juuni 2005, 13:35
Riisi-hakklihatäidisega kollased paprikad tomatikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 piklikku kollast paprikat
300 g seahakkliha
1 muna
100 g riisi
400 g tomateid
50 g sibulat
1 sl searasva
2 sl jahu
50 g sellerit
1 sl suhkrut
soola
pipart

Valmistamine
Paprikad puhastada seemnetest. Täidise valmistamiseks keeta riis soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Lasta jahtuda ja segada hakklihaga. Lisada muna, maitsestada soola ja pipra või paprikapulbriga. Täidetud paprikad asetada pannile ja küpsetada keskmise kuumusega praeahjus 25-30 minutit. Kastme valmistamiseks pruunistada jahu rasvas, lisada hakitud sibul ja seller, valada juurde 1/2 l külma vett ja kuumutada läbi. Tomatid tükeldada ja lisada kastmele. Maitsestada suhkru ja soolaga ning kuumutada veel paar minutit. Kaste hõõruda läbi sõela ja valada vaagnale asetatud paprikate kõrvale. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee