Lõunasöögi retseptid

Täidetud paprika 

Toidutare, 4. märts 2005, 09:29
Hakkliha-riisi-suitsupeki täidisega rohelised paprikad.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 lihavat suurt rohelist paprikat
600 g taist sealiha
60 g suitsupekki
1 küüslauguküüs
100 g keedetud riisi
1 muna
hakitud petersellilehti
soola
1-2 tomatit
3 dl hapukoort

Valmistamine
Paprikad pesta, viljavars suruda koos südamikuga vilja sisse, pöörata veidi ja tõmmata koos südamiku ja seemnetega viljast välja. Paprikad pesta ka seest ja raputada välja viimased seemned. Täita täidisega, asetada hautamisnõusse, panna kõrvale tomativiile, valada juurde hapukoor ja soovi korral pisut vett või puljongit. Puistata peale pisut soola ja hautada vaiksel tulel kuni tund aega. Anda lauale keedetud kartulitega. Täidise valmistamiseks segada läbi hakkmasina lastud sealiha poolpehmeks keedetud riisi, hakitud suitsupeki, küüslaugu ja soovi korral petersellilehtedega. Lisada lahtiklopitud muna ja maitsestada soolaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee