Lõunasöögi retseptid

Kukeseene-pelmeenisupp 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 13:15
Kukeseene-pelmeenisupp 
Hea idee kasutada supis pelmeene. Valmib lihtsa vaevaga.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
1 spl Õli
2 tk Harilik sibul
3 küünt Küüslauk
300 g Soolatud kukeseened
1.5 l Vesi
2 tk Loomalihapuljongikuubik
300 g pelmeenid
PEALE
Hakitud petersell
Hapukoor
Must pipar

Valmistamine
Leota seeni 1 tund külmas vees. Kuumuta potis õli ja prae hakitud sibulat ja küüslauku mõni minut. Lisa leotatud seened ja prae veel veidi. Kalla juurde vesi ja puljongikuubikud.Keeda vaiksel tulel 20 minutit. Lisa pelmeenid ja keeda veel 10 minutit. Maitsesta musta pipra ja hakitud peterselliga.  Serveeri hapukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee