Linnuliha retseptid
3. juuni 2005, 14:25

Kanakoivad seemnetega

Kanakoivad seesamiseemnetega. Külm eelroog rootsi laual serveerimiseks. Sobiv roog suvisele aiapeole. Võib valmistada eelmisel päeval.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g broilerikoibi
1/2 dl seesamiseemneid
MAITSEÕLI:
1 dl õli
1 tl sidrunimahla
1 tl karrit
1 tl soola
1/4 tl tšillipulbrit

Valmistamine
Sega maitseõli kokku. Lao koivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda koivad maitseõliga üle ja riputa seesamiseemneid peale. Pööra ringi ja korda sama. Küpseta koibi 225° kuumuses 20-25 minutit. Jahuta ahjust võetud kanakoivad maha ja paki lamedasse karpi. Ära pressi koibi kokku, vaid lao üksteise peale ettevaatlikult, nii et nad ilusad jääksid. Pool tundi enne serveerimist võta külmkapist välja.