3. juuni 2005, 14:25
Kanakoivad seemnetega
Kanakoivad seesamiseemnetega. Külm eelroog rootsi laual serveerimiseks. Sobiv roog suvisele aiapeole. Võib valmistada eelmisel päeval.
Kogus: ühele
Koostisosad
800 g broilerikoibi
1/2 dl seesamiseemneid
MAITSEÕLI:
1 dl õli
1 tl sidrunimahla
1 tl karrit
1 tl soola
1/4 tl tšillipulbrit
Valmistamine
Sega maitseõli kokku. Lao koivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda koivad maitseõliga üle ja riputa seesamiseemneid peale. Pööra ringi ja korda sama. Küpseta koibi 225° kuumuses 20-25 minutit. Jahuta ahjust võetud kanakoivad maha ja paki lamedasse karpi. Ära pressi koibi kokku, vaid lao üksteise peale ettevaatlikult, nii et nad ilusad jääksid. Pool tundi enne serveerimist võta külmkapist välja.
Kommentaarid (0)