Kalatoitude retseptid

Laimiga marineeritud lõhe 

Toidutare, 3. juuni 2005, 14:28
Laimiga marineeritud lõheviilud rukolasalatil.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g lõhe- forellifileed
2 laimit
2 tl soola
serveerimiseks rukolasalatit

Valmistamine
Pane kalafilee umbes tunniks ajaks sügavkülma. Lõigu külmutist võetud filee küljest terava noaga hästi õhukesi liistakuid. Osa fileest lõika paraja suutäie suurusteks tükkideks. Pool tundi enne serveerimist pigista lõheviiludele 1 1/2 laimi mahl ja riputa peale soola. Loputa rukolasalati lehed puhtaks, laota vaagnale ning lao lõheviilud sinna peale. Kaunista õhukeste laimiviiludega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee