Küpsetised

Paprika-seenepirukas 

Toidutare, 3. juuni 2005, 14:39
Selle mahlaka ja hõrgu maitsega piruka koorik on kerge ja pehme nagu pannkook. Värvika täidisega pirukas küpseb ahjus toredasti krõbedaservaliseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
TAIGEN:
1 muna
3 dl piima
2 dl nisujahu
1/2 dl sulavõid või õli
1/2 tl soola
1/4 tl valget pipart
TÄIDIS:
1 sibul
1/2 punast paprikat
1/2 rohelist paprikat
200 g külmutatud või konserveeritud seeni

Valmistamine
Sega muna ja piim, lisa jahu, sool ja pipar. Sega taigen ühtlaseks. Sulata rasvaine, vala tilgake sellest ümmargusse pirukavormi ja määri vorm sellega. Ülejäänud rasvaine sega taignasse ja pane taigen enne küpsetamist 10 minutiks seisma. Koori sibul ja lõika rõngasteks. Poolita paprika, puhasta seemnetest ja lõika ribadeks. Seened tükelda vajadust mööda. Kalla taigen vormi ning laota tükeldatud köögivili ja seened taignale. Küpseta pirukat 225° juures ahjus 35-40 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee