Vene köök

Tšernigovi borš 

Toidutare, 25. märts 2011, 12:51
Värske kapsa, aedubade, kabatšoki ja õuntega borš.

Kogus: ühele

Koostisosad
160 g veiseliha
240 g punapeeti
500 g värsket kapsast
40 g aedube
300 g kartuleid
100 g kabatšokki
60 g värskeid tomateid
100 g õunu
20 g peterselli
40 g porgandit
60 g sibulat
40 g tomatipüreed
40 g searasva
60 g hapukoort
pipart
soola
maitserohelist

Valmistamine
Peediribad hautada koos tomatipüreega. Aedoad leotada ja keeta eraldi. Keevasse lihapuljongisse panna kartuliviilud, hakitud kapsas ja keeta 15-20 minutit. Siis lisada praetud kabatšokikuubikud, keedetud aedoad, hautatud peet, rasvas kuumutatud maitsejuured ja sibul, tükeldatud õunad, tomativiilud, maitseained ja keeta valmis. Anda lauale hapukoore ja hakitud maitserohelisega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee