Lambaliha retseptid

Mastava 

Toidutare, 4. juuni 2005, 13:46
Lambaliha, riisi, kartuli, porgandi ja naeriga punane supp.

Kogus: ühele

Koostisosad
350 g lambaliha
2 sl võid
200 g riisi
250 g kartuleid
100 g porgandit
100 g naerist
80 g sibualt
2 sl tomatipüreed või 150 g värskeid tomateid
150 ml hapupiima või lahjat hapukoort
paprikapulbrit
soola
maitserohelist

Valmistamine
Lambaliha lõigata 20-25 g raskusteks tükkideks ja pruunistada kuumas võis. Lisada hakitud sibul, paprikapulber, sool ja jätkata kuumutamist. Praetud lambalihale lisada kuubikuteks lõigatud porgand ja naeris ning kuumutada. Siis lisada tomativiilud või tomatipüree ja kuumutada veel 5-10 minutit. Valada peale kuuma vett või kontidest keedetud puljongit, lisada pestud riis ja kartulikuubikud ning keeta valmis. Serveerimisel lisada supile hapupiim või koor, puistata peale maitserohelist, soovi korral maitsestada pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee