Vene köök

Ungari kartulisupp 

Toidutare, 25. september 2005, 10:14
Kartulisupp porgandi, tomati ja paprikaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.25 tk Kartul
25 g suitsupekk
0.25 tk Porgand
25 g Petersell
1 tk Paprika
1 tk Tomat
0.25 sl Jahu
Sool
Paprika (jahvatatud)
0.25 tk Sibul

Valmistamine
Pekikuubikud kuumutada koos hakitud sibulaga. Lisada kartulikuubikud, porgandi- ja petersellirattad ning kuumutada klaasjaks. Siis lisada seemnetest puhastatud ja rõngasteks lõigatud paprikad, veidi jahu, tomativiilud, (soovi korral hakitud petersellilehed)ning maitsestada soola ja paprikapulbriga. Segada, valada peale külm vesi (1,5-2 l) ja keeta tasasel tulel valmis. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee