Vene köök

Poola tomatisupp 

Toidutare, 3. märts 2005, 16:16
Tomatipüreesupp veisepuljongi baasil.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g kondist veiseliha
200 g veisekonte
250 g maitsejuuri (seller,petersell,porgand)
500 g tomateid
1,5 l vett
50 g sibulat
20 g vôid
soola
suhkrut

Valmistamine
Lihast ja kontidest keeta puljong, lisades kergelt pruunistatud maitsejuured. Tomatid pesta, tükeldada ja hautada või ja vähese veega. Hõõruda läbi sõela ja panna kurnatud puljongisse. Maitsestada soola ja suhkruga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee