Hommikusöögi retseptid

Viinerikaste 

Ruth, 3. märts 2005, 16:15
Väga maitsev

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g viinereid
1-2 sibulat
1 sl õli
1 sl nisujahu
2 dl vett
1 purk tomatipüreed
2 marineeritud kurki
1 dl rõõska koort
mädarõigast

Valmistamine
Koori sibulad ja haki peeneks ja kuumuta veidi aega pannil õlis, nii et muutuvad klaasjaks. Lisa nisujahu ja sega korralikult. Seejärel pane juurde vesi ja tomatipüree. Tükelda viinerid ja kurgid ning lisa kastmesse. Lõpuks kalla juurde koor ja mädarõigas. Aja kaste korraks keema. Serveeri keedetud riisa, võib ka kartuliga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee