Väherasvased toidud
20. märts 2005, 12:47

Roheline wok-roog

Wok-roog shampinjoni, hiina kapsa ja tofujuustuga

Kogus: ühele

Koostisosad
300g tofujuustu(sojajuust)
200 g šampinjone
100g hiina kapsast
2 küüslauguküünt
1 värske tšillikaun
1 tl riivitud ingverit
2 sl õli
200g külmutatud oakaunu
1 sl fariinsuhkrut
½ dl sojakastet
100 g nuudleid

Valmistamine
Tükelda tofujuust kuubikuteks. Tükelda shampinjonid ja hiina kapsas. Pressi küüslauk puruks , haki tshilli ja riivi ingver peeneks. Aja need vokkpannil õlis keema. Lisa tofujuust, küpseta hetk aega ja lisa siis ka shampinjonid. Lisa oad ja hiina kapsas. Maitsesta fariinsuhkru ja sojakastmega. Nuudlid aja algul eraldi nõus keema ja lisa siis need vokkpannile