Kuninglik supp
, 11. veebruar 2005 14:00
Maitsev kalasupp külmsuitsulõhega.
Kogus: ühele
Koostisosad
25 g võid või margariini
2 sl nisujahu
1 l kanapuljongit
1 munakollane
1 dl rõõska koort
1 tl sidrunimahla
värsket tilli
150 g külmsuitsulõhet
25 g võid või margariini

2 sl nisujahu
1 l kanapuljongit
1 munakollane
1 dl rõõska koort
1 tl sidrunimahla
värsket tilli
150 g külmsuitsulõhet
Valmistamine
Sulata rasvaine potis.Lisa jahu ja sega korralikult. Pidevalt segades lisa vähehaaval jaokaupa kanapuljong. Aja leem korraks keema. Sega munakollane rõõsa koorega. Vala segu peene nirena supisse seda pidevalt segades. Aja supp korraks keema.pane maitseks sidrunimahla . Serveerimisel lisa igale portsjonile tükeldatud külmsuitsulõhet ja hakitud tilli.