Linnuliha retseptid

Toitev broilerisalat 

Toidutare, 3. juuni 2005, 18:40
Soe segasalat (broiler, peekon, porru, shampinjonid, riis, maisi-paprika-hernesegu, tomatid).

Kogus: ühele

Koostisosad
1 grillitud broiler
150 g peekonit
1 porru
200 g värskeid šampinjone
1 dl pikateralist riisi
1 tl karrit
2-3 dl vett või köögiviljapuljongit
1/2 tl sidrunipipart
1-2 tl basiilikut või 2-3 sl värsket basiilikut
200 g sügavkülmutatud maisi-paprika-hernesegu
2 sl veiniäädikat või sidrunimahla
1 rabe peasalat
250 g minitomateid

Valmistamine
Eralda broileri liha luudest. Lõika liha kuubikuteks, peenesta pooleks lõigatud, loputatud porru ja tükelda seened. Lõika peekon ribadeks ja pruunista kergelt pannil. Lisa porru, seened, riis ja karri. Lase riisil keeda läbipaistvaks. Kalla peale vesi või köögiviljapuljong. Maitsesta sidrunipira ja basiilikuga. Hauta tasasel tulel kaane all umbes 15 minutit. Sega hulka tükeldatud broiler ja sügavkülmutatud köögiviljad. Hauta veel umbes 5 minutit. Maitsesta lõpuks veiniäädika või sidrunimahlaga ja kalla vaagnale ribadeks lõigatud salatile. Kaunista tomatite ja basiilikulehtedega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee