Mehhiko köök

Soe Mehhiko salat 

Toidutare, 4. juuni 2005, 13:29
Soe mehhikopärane segasalat (broiler, paprika, herned, porru, tomat, oliivid, maisilaastud).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 küpsetatud/keedetud broiler
1 kollane paprika
200 g sügavkülmutatud herneid
1 porru
3 sl õli
1 sl veiniäädikat
2 tl tex-mex-maitsesegu
1/2 tl musta pipart
LISANDIKS:
1 väike rabe peasalat
2-3 tomatit
musti oliive
maisilaste (nachosid)
KASTE:
salsa
guacamole

Valmistamine
Eralda broileri liha luudest. Lõika liha kuubikuteks. Peenesta pooleks lõigatud, loputatud porru ja lõika ribadeks paprika. Keeda peenestatud köögiviljad pannil õlis. Hauta veidi aega ning lisa broileritükid ja herned. Maitsesta segu ja keeda veel mõni minut. Lõika ribadeks rabe peasalat ja pane lamedale vaagnale. Pane salati ümber rohkesti ahjus soojendatud maisilaaste. Kalla salatile kuum broileri-köögiviljasegu. Kaunista tomatisektorite ja oliividega. Võid serveerida salatit ilma kastmeta, kuid salsa- ja guacamole-kaste sobivad hästi lisandiks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee