Ungari köök

Letšo suitsuvorstiga 

Toidutare, 23. mai 2008, 18:42
Paprika-tomati-sibulahautis suitsuvorsti ja keedetud munadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg rohelist paprikat
500 g tomatit
100 g sibulat
200 g suitsuvorsti
150 g suitsupekki
3 tl paprikapulbrit
2 muna
soola

Valmistamine
Suitsupekk lõigata väikesteks kuubikuteks ja pruunistada kergelt. Lisada hakitud sibul ja pruunistada samuti. Puistata juurde paprikapulber ning lisada kooritud ja viiludeks lõigatud tomatid ning seemnetest puhastatud ja rõngasteks lõigatud paprikad. Maitsestada soolaga ja hautada valmis. Siis lisada viiludeks lõigatud vorst ja hautada veel 4-5 minutit. Eemaldada kaas, et vedelik auruks vähemaks ja lisada hakitud keedetud munad. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee