Ungari köök

Ungari letšo 

Peeter Kard, 6. august 2008, 12:43
Paprika-tomati-sibulahautis. Sobib suupisteks või õhtueineks koos valge leivaga või lisandiks lihatoitude kõrvale.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg rohelist paprikat
750 g tomatit
40 g suitsupekki
80 g searasva
150 g sibulat
paprikapulbrit
soola

Valmistamine
Tomatid kasta üheks minutiks keevasse vette, jahutada külmas vees ja koorida. Paprikatel eemaldada seemned koos südamiku ja viljavarrega, tomatid lõigata veerandikeks, paprikad pikuti 5-6 ribaks. Suitsupekk lõigata väikesteks kuubikuteks, pruunistada kergelt, lisada rasv ning hakitud sibul. Sibul pruunistada ja puistata juurde paprikapulbrit. Lisada paprikaribad ja tomativiilud ning hautada tasasel tulel valmis. Maitsestada soolaga ning serveerida suupisteks või õhtueineks koos valge leivaga või lisandiks lihatoitude kõrvale.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee