Lõunasöögi retseptid

Ööpäeva hapukapsasupp 

Toidutare, 3. juuni 2005, 18:49
Veiselihaga hapukapsasupp on eriti maitsev järgmisel päeval pärast keetmist, sellest ka supi nimetus.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g hapukapsaid
400 g veiseliha
200 g veisekonte
2 porgandit
3-4 petersellijuurt
2-3 sibulat
3-4 sl tomatipüreed
3 sl nisujahu
100 g võid
100 g hapukoort
küüslauku
soola
maitserohelist

Valmistamine
Lihast ja kontidest keeta 2 liitri veega puljong. Jahu kuumutada kuival pannil pidevalt segades kuldkollaseks. Hapukapsas, hakitud porgandid ja petersellijuured, klaasjaks kuumutatud sibul, jahu ja tomatipüree hautada võis 40 minutit. Siis tõsta puljongisse ja lasta keema tõusta. Soovi korral maitsestada uhmris hõõrutud (või pressitud) küüslauguga. Hapukoor ja hakitud till või petersellilehed antakse supi kõrvale eraldi. See hapukapsasupp on eriti maitsev järgmisel päeval pärast keetmist, sellest ka supi nimetus.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee