Lõunasöögi retseptid

Hartšoo pähklitega 

Toidutare, 22. mai 2008, 18:38
Vürtsikas punane supp loomaliha, paprika ja Kreeka pähklitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
2 tundi ja 20 minutit.

Koostisosad
500 g rasvast veiseliha
1,5 klaasi puhastatud kreeka pähkli tuumi
1 sl maisijahu
paprikapulbrit või -kaunu
punast pipart
küüslauku
vürtsikastet või veiniäädikat
koriandrilehti (kinzat)
soola

Valmistamine
Liha pesta, lõigata väikesteks tükkideks, valada peale 1,6-2 l vett ja panna kaheks tunniks keema. Siis lisada hakitud pähklituumad, koos küüslauguga peenestatud paprikakaunad (soovi korral võib lisada ka puhastatud ja peeneks hakitud punast pipart), vähese külma puljongiga segatud jahu, vürtsikaste või veiniäädikas, hakitud maitseroheline ja keeta veel 10 minutit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee