Aadami aedoasalat
Kogus: ühele
Koostisosad
600 g Aeduba ehk Türgi uba
600 g Paprika
1200 g Tomat
250 g Sibul
1 sl Sool
3 sl Kristallsuhkur
1 sl Äädikas
Aedtill
Petersell
sellerilehed
Valmistamine
Aedoakaunad kupatada 5 min. nõrgas soolvees. Kaunad tükeldada. Tomatid koorida ja lõigata sektoriteks. Paprika puhastada seemnetest ja tükeldada ratasteks. Hakitud sibulad kuumutada õliga läbi, lisada tükeldatud aeduba ja paprika, sool, suhkur ja veidi vett. Köögivili hautada poolpehmeks, lisada tomatid ja keeta tasasel tulel 15 -20 minutit. Keetmise lõpus lisada hakitud maitseroheline ja 30 %-line äädikas. Salat tõsta kuumadesse steriliseeritud purkidesse ja kaanetada kohe.
Kommentaarid (0)