Kiudainerikkad toidud

Aadami aedoasalat 

Toidutare, 3. september 2005, 07:33
Maitsev salat hoidistamiseks aedubade ja paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g Aeduba ehk Türgi uba
600 g Paprika
1200 g Tomat
250 g Sibul
1 sl Sool
3 sl Kristallsuhkur
1 sl Äädikas
Aedtill
Petersell
sellerilehed

Valmistamine
Aedoakaunad kupatada 5 min. nõrgas soolvees. Kaunad tükeldada. Tomatid koorida ja lõigata sektoriteks. Paprika puhastada seemnetest ja tükeldada ratasteks. Hakitud sibulad kuumutada õliga läbi, lisada tükeldatud aeduba ja paprika, sool, suhkur ja veidi vett. Köögivili hautada poolpehmeks, lisada tomatid ja keeta tasasel tulel 15 -20 minutit. Keetmise lõpus lisada hakitud maitseroheline ja 30 %-line äädikas. Salat tõsta kuumadesse steriliseeritud purkidesse ja kaanetada kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee