Kalatoitude retseptid

Üleküpsetatud räimerullid 

Toidutare, 2. juuni 2005, 10:06
Koore-sinepi-munakastmega ahjus küpsetatud räimerullid.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,1 kg räimesid (või 600 g räimefileed)
2 tl teravat sinepit
2 muna
1,5 dl rõõska koort
soola
suhkrut
jahvatatud valget pipart
2 sl võid vormi määrimiseks
pealeriputamiseks 2 sl hakitud tilli

Valmistamine
Räimed puhastada ja fileerida. Fileed keerata rulli, alustades keeramist saba poolt. Kastme valmistamiseks lüüa koor kergelt vahtu, lisada sinep, maitsestada ka soola, suhkru ja pipraga. Munad keeta, koorida ja hakkida, seejärel lisada kastmele. Ahjuvorm määrida võiga, laduda sellesse räimerullid ja valada kastmega üle. Küpsetada ahjus 200° C juures 10 minutit. Valmis roale puistata peale hakitud tilli. Lisandiks: Keedetud kartulid, kartulipuder, küpsetatud kartulilisandid, toorsalat, soe köögiviljasalat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee