Lõunasöögi retseptid

Rabarberi-porgandisalat 

Toidutare, 2. juuni 2005, 09:12
Maitsev kevadine toorsalat

Kogus: ühele

Koostisosad
1 osa rabarberit
suhkrut
sidrunmelissi
1 osa jämedal riivil riivitud porgandit
soovi korral kastmeks hapukoort või maitsestamata jogurtit

Valmistamine
Rabarberivarred koorida ja lõigata terava noaga umbes 5 mm suurusteks tükkideks. Jämedamad varred tuleb enne ka pikuti kaheks-kolmeks lõigata. Lisada suhkur ja hakitud sidrunmelissilehed, lasta paar tundi jahedas seista. Lisada riivitud porgand, segada. Soovi korral lisada hapukoort või maitsestamata jogurtit. Kui soovitakse vähem hapukat salatit, võib rabarberit võtta vähem, porgandit rohkem. Ka suhkru või mee lisamine aitab magusat ja haput maitset tasakaalu viia.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee