Küpsetised

Meieri tort 

Toidutare, 3. märts 2005, 16:09
Tomati-juustu-kohupiimakattega lahtine pirukas.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
250 g jahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
100 g margariini
soola
paprikapulbrit
1-2 sl piima
KATE:
40 g margariini
650 g kohupiima
veidi piima
2 sl kartulitärklist
köömneid
350 g tomateid
4-6 juustulõiku
1 dl hapukoort
2 muna
hakitud maitserohelist

Valmistamine
Jahust, küpsetuspulbrist, margariinist, maitseainetest ja piimast sõtkuda tainas, tõsta lahtikäivasse koogivormi ja vormida ümberringi korralik tainaserv. Kate: margariin pruunistada ja jahutada. Kohupiim segada piima-tärklisesegu, margariini, soola ja köömnetega. Segu tõsta vormi taina peale, siluda, katta tomati- ning juustulõikudega. munad hõõruda lahti, segada hapukoorega ja valada vormi. Küpsetada umbes tund aega keskmise kuumusega ahjus, vältides tugevat pealtkuumust (vajaduse korral katta fooliumiga). Valmis pirukas kaunistada hakitud maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee