Vorsti-kartulisalat
Kogus: ühele
Koostisosad
1 pehme või rabeda salati pea
4-5 keedetud kartulit
1 sibul või väike porru
1 marineeritud kurk
300 g viinereid, sardelle või saunavorsti
kimbuke rediseid
1/2 kimbukest murulauku
KASTE:
hapukoorekaste
Valmistamine
Vooderda mahukas lame kauss loputatud, nõrutatud salatilehtedega. Lõika ülejäänud salatilehed ribadeks kausi põhja. Koori keedetud kartulid ja lõika kuubikuteks. Peenesta sibul ja lõika kuubikuteks marineeritud kurk. Viilusta viinerid või lõika kuubikuteks sardellid või saunavorst. Sega kokku kastmeained ja kalla salatile. Sega ettevaatlikult tõstes ja pane kaussi salatilehtedele. Haki peale murulauku ja kaunista rediseviiludega. Salatile sobib ka õli-veiniäädikakaste. Hea teada ! Enne serveerimist lase salatil jahedas maitsestuda.
Kommentaarid (0)