Kalatoitude retseptid

Räimevorm 

Ruth, 2. juuni 2005, 08:53
Vormiroog, räime ja searibiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
2½ liitrit tooreid kartuleid
500 g värsket või soolatud räime
150 g suitsutatud kondita searibi
1 keskmine mugulsibul
ülevalamisseguks 2 muna
6 dl piima
1½ sl nisujahu
soolaa
hakitud tilli
vormi määrimiseks ja pealeraputamiseks 50 g võid, riivasaia

Valmistamine
Vajadusel leotada eelnevalt soolatud räimi. Puhasta ja fileeri räimed. Tükelda suitsutatud ribi kuubikuteks ja haki sibul. Koori kartulid ja tükelda ratasteks. Prae lihakuubikud kergelt koos sibulate ja kartuliratasteaga. Aseta see segu räimefileedega kihiti võitatud ja riivasaiaga ülepuistatud vormi. Vala vorm üle muna-jahu -piima seguga. Puista vormi peale riivsaia ja võitükikesi. Küpseta räimevormi ahjus 175 kraadi juures 45-60 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee