Suvepada
Kogus: ühele
Koostisosad
1 pakk külmutatud köögiviljasegu
400 g veise tükeldatud sisefileed
1 suurem sibul
2 spl võid
4 dl vett
½ dl tomatipüreed
2 küüslauguküünt
1/2 tl jahvatatud ingverit
2 tl karrit
noaotsatäis jahvatatud nelki
noaotsatäis jahvatatud kaneeli
2 spl Indoneesia sojakastet Ketjap Manis
1 dl rõõska koort
1 tahkunud leivanukk
maitse järgi soola
Valmistamine
Pruunista lihapalad pannil koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa tomatipüree, vesi , kõik maitseained ja leivanukk ning lase toidul kaanega nõus umbes 40 minutit tasasel tulel haududa. Kui liha on pehmenenud, lisa köögiviljad ja sega läbi, seejärel lisa ka rõõsk koor.
Kommentaarid (0)