Lõunasöögi retseptid
1. juuni 2005, 13:48

Suvepada

Serveeri koos toorsalati basmati või jasmiiniriisiga

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk külmutatud köögiviljasegu
400 g veise tükeldatud sisefileed
1 suurem sibul
2 spl võid
4 dl vett
½ dl tomatipüreed
2 küüslauguküünt
1/2 tl jahvatatud ingverit
2 tl karrit
noaotsatäis jahvatatud nelki
noaotsatäis jahvatatud kaneeli
2 spl Indoneesia sojakastet Ketjap Manis
1 dl rõõska koort
1 tahkunud leivanukk
maitse järgi soola

Valmistamine
Pruunista lihapalad pannil koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa tomatipüree, vesi , kõik maitseained ja leivanukk ning lase toidul kaanega nõus umbes 40 minutit tasasel tulel haududa. Kui liha on pehmenenud, lisa köögiviljad ja sega läbi, seejärel lisa ka rõõsk koor.